Nieuws mei 2014 MA1

Woudenberg MA1 – Aurora MA1 2 – 1

Zaterdag 3 mei de laatste en beslissende wedstrijd voor de MA1. Bij winst is Woudenberg MA1 KAMPIOEN in de 2e klasse. Een zeer goede prestatie. De hele week ging het bij de meiden nergens anders over dan het mogelijke kampioenschap. Slecht slapen van de zenuwen, het treffen van voorbereidingen voor na de wedstrijd, de bbq van zaterdagavond, kortom het was voetbal wat de klok sloeg. Gelukkig was iedereen fit zodat we met 17 meiden aan de voorbereiding van de wedstrijd begonnen.

Na enige vertraging ging de wedstrijd van start, het spel van Woudenberg was verrassend goed gezien de zenuwen van voor de wedstrijd. We kregen wat kansen maar tot doelpunten kwam het nog niet. Langzaam gingen de zenuwen toch meespelen, het spel werd rommeliger. De inzet van de meiden bleef fantastisch en deze inzet zorgde ook voor de 1-0 voor Woudenberg door Ramona. Zou de geest nu uit de fles zijn?? Aurora was niet van plan zich gemakkelijk gewonnen te geven en ging op zoek naar de gelijkmaker. Een grote kans op de gelijkmaker was een penalty voor Aurora, gelukkig voor Woudenberg werd deze over geschoten. Toch kwam de gelijkmaker nog voor rust op het scorebord. Ruststand 1-1.

De MA1 zou alleen bij winst kampioen zijn dus de spanning nam alleen maar toe. De tweede helft had Woudenberg wel een overwicht maar tot scoren kwam het nog niet. Tot de 74e minuut toen Laure de bevrijdende 2-1 op het scorebord bracht. Helaas werd de 3-1 afgekeurd dus bleef het spannend tot de laatste seconde. Door grote inzet en de wil om te winnen kreeg Woudenberg loon naar werken, een zeer verdiend KAMPIOENSCHAP.

Het feest kon beginnen.

Meiden een erg leuk en goed seizoen afgesloten met een kampioenschap. GEFELICITEERD!!