Nieuws juni 2014 MA1

teamfoto Eli Damestoernooi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deelname MA1 aan het Eli Damestoernooi in Lieshout

Weekend 31-5-2014 t/m 01-06-2014: Zaterdagochtend vertrokken we om 08:15 uur richting Lieshout. Na bet behaalde kampioenschap werd er door de meiden erg uitgekeken naar dit toernooi. Bij aankomst konden we onze tent inrichten. Zoals het hoort bij een kamp was dit erg snel gedaan, niet al teveel werk van maken.

Daarna omkleden en wachten op de opening van het toernooi. Na de opening stond direct de eerste wedstrijd op het programma. Woudenberg zat in poule A, de zwaarste poule met damesteams die 2e klasse spelen. Naast het voetbal waren er spelen die tussen de wedstrijden door gespeeld moesten worden.

We hebben een erg leuk weekend gehad, veel gelachen, weinig geslapen en lekker gevoetbald.

De Utrechtse Vrouwenvoetbal AcademieDe Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie is in mei van start gegaan. Op zondag op het terrein van COV Desto in Vleuten en op woensdagmiddag op het terrein van IJsselmeervogels in Spakenburg. Met rond de de 100 deelneemsters een groot succes.

Voor het seizoen 2014-2015 zijn de voorbereidingen alweer in volle gang. Heb je zin om aanvullend op de trainingen/wedstrijden bij Woudenberg te voetballen, kijk dan op www.uvva.nl voor de mogelijkheden.