Nieuws februari 2014 MA1

Woudenberg MA1 – Saestum MA1       3 – 1
Zaterdag 1-2-2014 de thuiswedstrijd tegen Seastum MA. In de najaarscompetitie hadden we uit de punten laten liggen dus Woudenberg was gebrand op een goed resultaat. De koppies stonden voor de wedstrijd dan ook strak.

Vanaf de 1e minuut liet Woudenberg zien dat ze voor de volle winst gingen. Door goed spel kregen we ook wat kansen, dit leverde nog geen doelpunten op. Het was ??? die voor Woudenberg de score opende. Lang kon Woudenberg niet genieten van de voorsprong, vlak voor rust scoorde Seastum de gelijkmaker. In de 2e helft ging het ook lang gelijk op met de beste kansen voor Woudenberg maar Seatum bleef gevaarlijk. Eindelijk kwam de verlossende 2-1 op het scorebord door ?????

Niet veel later viel de 3-1 door ???? en zat de wedstrijd in het bekende slot.

Meiden prima gespeeld en een zeer goede start van de competitie, 6 punten uit 2 wedstrijden.

Volgende wedstrijd uit tegen ’t Gooi.

Helaas is de Wedstrijd tegen ’t Gooi afgelast en hebben we daarna 2 weken geen programma.
Misschien kunnen we nog een vriendschappelijke wedstrijd regelen, natuurlijk wel lekker trainen.

Heerlijk trainen in de regen en modder!!!!!

Nieuwe speelster Woudenberg MA1
Na een aantal weken meetrainen met de MA1 heeft Laure de knoop doorgehakt en is van Roda 46 overgekomen naar Woudenberg. Laure Welkom bij onze MA1

Blessure nieuws
Donderdag kwam Lotte Veldhuizen met de mededeling dat zij vanwege een blessure zeer waarschijnlijk dit seizoen niet meer in actie kan komen. Lotte heel veel beterschap met je blessure, we zullen je nooit aflatende inzet missen en hopen dat je herstel voorspoedig verloopt. 

MC1
We hebben veel nieuwe meiden, waar we heel blij mee zijn om op groot veld te voetballen! Seizoen 2012/2013 speelden wij namelijk op een half veld 7 tegen 7, door de komst van een paar nieuwe meiden spelen we op een heel veld!

We hebben nu een ruim team met 15 meiden. De eerste seizoenshelft was nog een beetje wennen omdat het een nieuw team was, op een groot veld. We hebben hele grote stappen gemaakt. Vooral de eerste wedstrijden verloren we veel, hier hebben we van geleerd en later in het seizoen konden we al steeds beter meekomen met de competitie.

Zaterdag 25-1 zouden we de eerste wedstrijd van seizoen hebben in een nieuwe competitie tegen Hees MC1, tot onze grote teleurstelling ging deze niet door omdat Hees te weinig meiden had.

Wel weer leuk is dat we maandag 27-1 alsnog een wedstrijd hadden, namelijk een oefenwedstrijd tegen Saestum MC1. Dit was de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. We hebben deze 3-1 gewonnen, helaas was het een oefenwedstrijd en tellen de goals niet mee voor de competitie.

De band in het team is ook goed. Na de wedstrijden blijven we vaak nog op het voetbalveld om andere wedstrijden te kijken en te chillen. Het is heel gezellig in de kleedkamer en bij trainingen enz. Dat is heel fijn, want we zijn gewoon een heel gezellig team & met het voetbal gaat het ook heel goed! En door die sterke band zien we ook steeds beter in hoe we moeten voetballen en voelen we elkaar goed aan. Ook als iemand een foutje maakt niet gaan zeuren op een ander en dat we elkaar aanmoedigen. Of met een tegengoal niet gaan uitzoeken wie zijn schuld het was en op elkaar gaan schreeuwen, maar gewoon verder gaan met de wedstrijd!

We hebben een mooie start gemaakt voor dit seizoen. Je kan zien dat iedereen is veranderd, van positie, of van het balcontrole en over passen, het gaat steeds beter!

In de tweede seizoenshelft gaan we er vol tegen aan in een nieuwe competitie bestaande uit:

KVVA MC2, Roda ’46 MC2, Hees MC1, Ijsselmeervogels MC2 & natuurlijk de meiden van VV Woudenberg MC1: met, Charelle Hol, Angelina Blom, Romee van Raaij, Linda van Ommeren, Danielle de Kruijf, Danique Pul, Kimberley van Essen, Marinda de Muijnck, Seraya Cozijnsen, Sofie Leenstra, Jessie van der Snel, Lynn van Holland, Romy van doorn, Shanice Hofland & Jolijn de Weijer.